ARSF

Fundatia Acad. Marin Voiculescu
Fundatia Acad. M. VOICULESCU

          Astazi, 2 decembrie 2015, o zi minunata, a avut loc Ceremonia de Decernare a Premiilor de Excelenta 2015 Acad. Marin Voiculescu sustinuta de Fundatia "Acad. Marin Voiculescu".

          Multumim tuturor celor care au acceptat invitatia. A fost o zi deosebita alaturi de persoane remarcabile din lumea medicinei, stiintei, culturii si nu numai.

          Indraznim sa afirmam ca in ziua anterioara, 1 decembrie 2015, am sarbatorit eroii nostri care s-au luptat pentru patria noastra, cinstind pamantul romanesc chiar cu pretul vietii.

          Astazi noi ducem mai departe cu mandrie si cinste jertfa lor, acordand deoasebite merite unor persoane remarcabile care au grija de Romania, au grija de noi romanii ducand o lupta pentru binele neamului lor.

          Sunt dedicati in totalitate problemelor noastre, iar in finalul acestei lupte, in ciuda problemelor intampinate, au bucuria si multumirea pentru realizarile obtinute.

          Va multumim pentru eforturile depuse si de asemenea pe langa diplomele si medalii de excelenta dorim sa va spunem ca reprezentati modele de viata pentru noi ceilalti si va dorim in continuare mult succes in ceea ce faceti.

Prof. Dr. Mihai Voiculescu
Presedintele Fundatiei "Acad. Marin Voiculescu"

ARSF